2009. december 5., szombat

Félrelépés

Másnaposan ébredt, szájában érezte a tegnapi italhegyek ízét. Zúgott a feje, rosszul volt, hányni szeretett volna, de nem tudott. Egy eljegyzési bulin volt Egerben, az unokaöccsének ment el az esze, hiába akarta lebeszélni róla. A menyasszony panziójában tartották, a szerelmen kívül ez is nyomós ok lehetett. Egyedül jött, feleségével veszekedett is ezért. Nem szerette a rokonait, hiszen nehezen fogadta be a család, meg a szeretett számítógépe mellől nem lehet őt sehova sem elcincálni. Már két éve van meg a gép, azóta ő lett a minden, sokszor napokig nem beszélgetnek, de két éve már nem is szeretkeztek. Az asszony admin meg moderátor jó pár torrentes oldalon, és hiába tesz bármit, neje már másé lett. Eljegyezte magát a számítógéppel, neki szenteli az életét, amolyan modern apáca.
Felállt, de megszédült, vissza esett az ágyra, és valami puhaságot érzett a feje alatt. Megfordult és egy gyönyörű szőke nő feküdt mellette. A haja úgy terült szét a párnán, mint az aranyló búzamező. Két kemény melle meg ritmusosan ringatózott, ahogyan a levegőt vette. Ajkai, mint a nyíló rózsák, kicsit tátva voltak.
-Istenem,de megcsókolnám!-gondolta,-De hogy került egy ilyen szép lány az ágyamba? Kicsoda lehet? Berúgtam rendesen!
Nem igazán emlékezett semmire, csak halványan emlékszik arra, hogy beszélgettek a lánnyal, meg nagyon sokat táncolta, aztán megszakadt a kép.Elindult zuhanyozni, hűtenie kelett magát és kijózanodni. Beállt a zuhany alá és megengedte a vizet. Jéghideg volt, üvölteni szeretett volna, de nem mert, hátha felébred a lány.
-Segíthetek?-szólt egy lágy női hang a háta mögött.-Hű! Ez nagyon hideg! Nem akarsz egy kis meleget is adni hozzá?
Megtette, amit kért a lány, most már mindegy, lőttek a hűséges férjnek, bár nem emlékszik, hogy szeretkeztek volna. Így meztelenül még csodálatosabb látvány, formás lábai, kerek, izmos hátsója volt. Belépett a zuhanyzóba és már húzta is fel a fürdőkesztyűt a kezére. Lágyan, puhán szinte simogatóan kezdte el mosni a hátát, majd hozzá simult és elölről is fojtatta. Érezte, hogy ismét szüksége van a hideg vízre. Szembe fordult a lánnyal és magához ölelte.
-Olga a neved, ugye így hívnak?-halványan még emlékezett a nevére.-Gyönyörű vagy! De hogy kerültél az ágyamba? Ugye eddig a percig semmi sem volt közöttünk?
-Eddig még semmi. Felcipeltünk a szobádba, tudod egy kissé kiütötted magad és én nem akartam ismét egyedül aludni. Van egy rossz szokásom, meztelenül alszom.
-Nem is olyan rossz szokás ez, én is így szeretek aludni. A házaséletben sok előnnyel jár.
Megcsókolta a lányt, az lassan háttal fordult neki. Megszappanozta a kezét és a heves csókok közepette játszani kezdett a testén, Megemelte a lányt a combjainál, és szeretkezni kezdtek. Érezte a lány lábainak szorítását a derekán.
Megtörülköztek, kimentek a szobába, ahol már terített asztal várta őket. Észre sem vették a szobapincért, mikor meghozta a reggelit. Beszélgettek, megtudta, hogy a nő is magányos, hanyagolja a férje. Nővére a menyasszonynak, sokat unatkozik, az urának most is fontosabb volt az az üzlet, mint a felesége. Sok közös tulajdonságuk volt, még az is, hogy elhanyagoltságuk ellenére szerették párjukat. Elmentek a városba sétálni, felmentek a várba, presszóba ültek és csak folyt belőlük a szóáradat. Kézen fogva sétáltak, mint két szerelmespár. Este mikor ágyba bújtak, már nem szerette volna elrontani a szeretkezést. Megcsókolta a nyakát, fülét, ami nagyon tetszett a lánynak.
-Ezt nagyon szeretem-súgta a fülébe.
Gyönyörű melle volt,olyan volt mint a süvegcukor, vigyázott is arra, hogy el ne olvadjon a szájában. Csókolta a hasát, majd a combját egészen a lábujjáig, majd a másik lábon vissza a vágyak templomáig, minden férfi álmáig, mit a legjobban szeretne megkapni minden nőtől . Itta az illatát, és érezte a lány kezét a fején ahogy simogatta a haját.
-Te kis önző fráter! Nekem semmit sem hagysz csinálni? Fordulj meg kérlek!
-Én úgy szeretem, ha te vagy felül!
Érezte amikor orgazmusa lett a lánynak, főleg hogy hirtelen levegőt sem kapott, amikor a combjait összezárta a gyönyörtől. Szeretkeztek, vadul, mintha ez lenne az utolsó napjuk ezen a világon.
Jó volt a szex, régen érezték ilyen jól magukat. Elaludtak a kimerültségtől.
Reggel mennie kellett. Az autó előtt átölelte a lányt, megcsókolta, hosszan búcsúztak.
-Kár, hogy házasok vagyunk!-mondta a lány.
-Meg hűségesek is!-válaszolta a fiú, majd beült az autóba, indított és gázt adott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése